Kik vagyunk.

DSC_7271
Kik vagyunk?
A Római Szinkronúszó Se. 2005-ben alakult. Eleinte a Római Se. szinkronúszó szakosztályaként működött, majd 2012-ben kivált és önálló egyesület lett.
Az egyesület alapítója Kővágó Mónika, elsők között kezdett foglalkozni Magyarországon a szinkronúszással. Az egyesületben három korosztályban folyik a munka ( gyermek, utánpótlás és junior ), három edző vezetésével . Kővágó Mónika mellett Hubina Eszter és Ambrus Réka ( mind a ketten országos bajnokok voltak a BVSC csapatában ) segítik a gyerekeket minél magasabb szintű tudás, jobb eredmény  elérésében.
Legeredményesebb versenyzőnk Lukovszky Sarolta, aki többszörös magyar bajnok, nyert Hungarian Open nemzetközi versenyt és a belgiumi, gyermek korosztályos VB-n 2. helyen végzett. Sarolta jelenleg a junior válogatott tagja, részt vett a 2014-es Junior VB-n. Utánpótlás csapatunk ( Kozma Bianka, Szigeti Zora, Kis Luca, Kanász Hanna, Dávid Janka, Stupek Lora és Laczkó Panna ) a 2014-es OB-n junior korosztályban 2. helyezést szerzett.
A kupaversenyeken is szépen szerepelt egyesületünk, az utóbbi 8 évben mindíg elhoztunk arany, ezüst és bronz érmeket amikor rajthoz álltunk.
Remélem a sor nem szakad meg és a jövőben még több élménnyel,  tudással és éremmel gyarapodnak a lányok.
Kővágó Mónika