VII. Aquatic Cewe Kupa, Érd, 2019. november 30 – december 1.

Egyesületünk veresenyzői az elmúlt hétvégén Érden, az VII. Aquatic-Cewe Kupán vettek részt, ahol nagyon szép eredményeket értek el!
Szombaton az előírt gyakorlatsorokkal nyertünk 2 aranyat Kump Liana és Márky Kata, és két ezüstöt Haraszti Dóra és Vári Petra révén, de többiek is gyönyörűen helytálltak.
A vegyes kombinációs kűrök versenyében Bangó Zsófia, Nedeczky Viktória, Neumann Kincső, Németh Boglárka, Szathmári Rebeka, Tóth Lilla, Vári Liza és Vári Mira 2. helyezést ért el, fél ponttal elmaradva az elsőtől.
Vasárnap a mini kűrök versenyében, szólóban: Kiss Renáta 2., Jakus Blanka 4. lett.
Mini duókban a 2008-2009 korosztályban 2. lett Tatai Petra – Kismarci Kíra, 3. Vági Larina és Onczay Gréta. A 2006-2007 korosztályban 3. helyezést ért el a Lak Emma- Ligeti Hanna páros.
A junior kombinációs kűrök versenyét Drégely Sára, Gaszner Anna, Magyar Liza, Márialigeti Réka, Markovics Adrienn, Molnár Kitti, Pázmándi Petra, Németh Adrienn és Németh Eszter megnyerte, valamint a Németh Eszter – Németh Adrienn (tartalék: Márialigeti Réka) utánpótlás duónk is a dobogó legfelsőbb fokán végzett.
Mindenki fantasztikusan versenyzett, gratulálunk, Lányok!!!